5 tegevust koduspüsimise ajaks

5 tegevust koduspüsimise ajaks

5 tegevust koduspüsimise ajaks

Paljudele võib tänase globaalse eriolukorra korral üllatusena tulla see, et kodus püsimine on vahetevahel vägagi igav.

Kes meist poleks aeg-ajalt oma tavapärase kiire argipäeva jooksul soovinud, et oleks vaid veidigi rohkem aega lõõgastumiseks ja kodusolemise nautimiseks? Ent nüüd, kui kuhugi mujale minna ei saagi, tekib tunne, nagu tõmbuks kodu neli seina üha enam kokku ja avaldaks hingele survet.

Kuid õnneks pole tarvis end lõksujäänuna tunda. Tegelikult leidub ju hulgaliselt kasulikke ja häid tegevusi kodusviibimise positiivsemaks, kaasavamaks, produktiivsemaks ja lõbusamaks muutmiseks.

Kas oled valmis teada saama, mis need tegevused on? Loe edasi ja avasta viis parimat kodus aja veetmise viisi!


Uue keele õppimine

Kuna kodus viibimine ei ole hetkel lühiajaline tegevus, siis on hea mõte oma aega produktiivselt sisustada. Praegu on parim aeg enesetäiendusteks! Ja mis oleks parem algus, kui mitte uue keele õppimine?

Võib-olla soovid aastate eest õpitud keelt meelde tuletada ja oma oskusi veidi lihvida? Või ehk soovid end hoopis tõeliselt ületada ja õppida midagi põnevat ja keerulist nagu seda on hiina keel? Ning miks mitte proovida omandada oskusi mõnes praktilises ja potentsiaalselt tööalaselt kasulikus keeles nagu näiteks viipekeeles?

Valikuid on hulgaliselt! Võid hõlpsasti leida nii erinevaid internetipõhiseid keelekursuseid kui ka tasuta ja tasulisi videotunde. Eriolukorra lõppedes võid uues keeles juba täitsa sujuv suhtleja olla!


Pooleliolevate koduste ehitus- ja parandustööde lõpuleviimine

Kui tihti leiad end ütlemast, et kui sul oleks vaid aega elutoa värvimiseks või tapeedi vahetamiseks, siis teeksid seda meeleldi? Nüüd on just õige aeg sellega tegelemiseks.

Praegu pole ühtegi segavat faktorit ja saad kogu oma vaba aja kodu kauniks tegemisele pühendada.

Kui märkad, et alustamine võib päris keerukas olla ja et päriselt nagu ei teagi, kust õieti alustama peaks, siis mine YouTube´I, kust leiad hulgaliselt kasulikke juhendvideoid. Nüüd pole küll mingeid häid vabandusi koduste tööde edasi lükkamiseks.


Kodus trenni tegemine

See, et kodus peab püsima, ei tähenda seda, et peaks lösutajaks muutuma. Heasse vormi jõudmise ja regulaarse trennitegemise eesmärkide hülgamiseks puuduvad igasugused põhjendused ja vabandused. Internetis leidub hulgaliselt treeningvideoid, mis on mõeldud nii erinevate alade sportlastele kui ka niisama terve elustiili huvilistele ja selle viljelejatele ning mis motiveerivad sind jätkuvalt füüsiliselt aktiivne olema.

Võib-olla on just jooga sinu teema? Või eelistad sa hoopis midagi, mis on veidi suurema koormustasemega, näiteks hommikune HIIT treening? Aga äkki tahad trenniaega kogupereelamuseks muuta ja eelistad tantsutrenni?

Kiire YouTube’i otsing kuvab laia valiku erinevaid võimalusi oma suvevormi saavutamiseks ja trenni tegemiseks.


Mängi internetis

Kui otsid põnevat viisi oma aja sisustamiseks, siis mis saaks olla lõõgastavam ja põnevam praegusel stressirohkel ajal veeta paar tundi adrenaliinirohkete internetimängude seltsis? Ja mis saaks olla selleks parem koht kui Ninja Casino Eesti?


Veeda sõpradega (virtuaalselt) aega

Üks kõige raskem osa kodus olemise juures on sotsiaalne distantseerumine ja see, et pole võimalik sõprade ja perega üheskoos aega veeta.

Praeguses olukorras on väga lihtne hakata end tundma isoleeritu ja üksildasena. Õnneks on tänu internetile võimalik oma lähedastega endiselt suhelda. Rakendused nagu Zoom ja Houseparty aitavad inimestel sõprade ja pereliikmetega, kes on üle terve maailma laiali, ühendust hoida ning aitavad mingil määral säilitada igapäevaelu normaalsust ja kontakti välismaailmaga.

Internetidiskodest ja pubistiilis mälumängudest virtuaalsete õhtusöökide ja kohtinguteni välja –  tänapäevaseid interneti imesid kasutades leidub suurel hulgal viise oma aja lõbusalt ja sotsiaalselt sisustamiseks. Isegi juhul, kui oled oma kodus täitsa üksinda.


Kuidas sotsiaalse distantseerumisega hakkama saada?

Pole kuigi lihtne veeta oma päevad ja ööd kinnises ruumis üksinduses. Ent kui proovid neid siin välja toodud viit tegevust, märkad, kuidas see aeg möödub kergemalt ja mõnusamalt.

Lisas: pistik | Lisatud: 04.05.2020 09:40 | Uuendatud: 04.05.2020 09:40

Vaata lisaks

Täna, 27. oktoobril 2024 on Eestis valdavalt pilves ilm, esineb udu ja uduvihma

Täna, 27. oktoobril 2024 on Eestis valdavalt pilves ilm. Ennelõunal püsib kohati udu ja sajab uduvihma, hilisõhtul jõuab saartele vihmasadu. Puhub lõunakaare tuul 2-8, pärastlõunal tugevneb Lääne-Eestis lõuna- ja edelatuul 5-10, õhtul rannikul puhanguti 15, saarte läänerannikul kuni 18 m/s. Õhutemperatuur on 9..12°C.

Täna, 26. oktoobril 2024 on Eestis pilves ilm, mitmel pool sajab vihma

Täna, 26. oktoobril 2024 on Eestis pilves ilm. Mitmel pool sajab vihma. Õhtul tekib kohati udu. Puhub lõunakaare tuul, pärastlõunal pöördub saartel läände ja loodesse 2-8 m/s. Õhutemperatuur on 7..12°C.

Pay N Play – üks hasartmängumaailma suurimaid innovatsioone

Kõik, kes on viimase 5 aasta jooksul hoidnud kätt hasartmängumaailma pulsil või külastanud mõnda uut veebikasiinot, on avastanud midagi täiesti uuenduslikku: Pay N Play kasiinod, mida kutsutakse ka kontovabadeks või kiirkasiinodeks.

Täna, 25. oktoobril 2024 on Eestis pilves selgimistega ilm, sajab vähest vihma

Täna, 25. oktoobril 2024 on Eestis pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest vihma. Puhub lääne- ja edelatuul 3-9, rannikul 5-11, puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on 10..13°C.

Sünnipäeva e-kaardid

Saada tervitused digitaalselt e-kaardiga nii kaugele kui lähedale ja tee kõik rõõmsaks!

Teine Maailmasõda | Tihend | Silver | Motokross Online | EYTK | Vormel-1.ee | Ralliportaal.ee | WordPressi uudised ja õpetused