Eestlaste suurimad loto ja kasiinovõidud

Eestlaste suurimad loto ja kasiinovõidud

Eestlaste suurimad loto ja kasiinovõidud

Hasartmängud on aegade algusest olnud inimeste seas populaarsed. Vanasti mängiti küll pigem toidu ja väärisesemete peale, kuid tänapäeval peamiselt raha peale. Viimastel aastakümnetel on internetikasiinode arv oluliselt suurenenud ja tänasel päeval tegutseb juba ainuüksi Eestis üle kümne erineva netikasiino. Mängijad võib enamasti liigitada kahte gruppi: suuri võite jahtivad mängijad ja meelelahutust otsivad mängijad.

Muidugi on iga mänguri unistuseks võita suurelt, kuid kasiino jackpoti võitmist võib võrrelda loterii võitmisega. Eurojackpoti võitmise tõenäosus on näiteks 1:95 miljonile, Eesti populaarseima Bingo Loto võitmise tõenäosus aga 1:1,7 miljonile. Samamoodi on ka netikasiino mänguaparaatidega – mida suurem on jackpot, seda raskem on seda võita. Kuna aga jackpoti jahtijaid on palju, siis tähendab see ka seda, et aeg ajalt kukub mõne mängija sülle hiigelsuur võit.

Suurimad lotovõidud Eestis

Eesti läbi aegade suurimat lotovõitu ei pea kaugest minevikust otsima, sest see juhtus alles mõned kuud tagasi, täpsemalt selle aasta 1. juulil. Õnnelikuks võitjaks osutus internetist ühe väljaga Vikinglotto pileti ostnud Lääne-Eesti mees, võidusummaks, uskumatuna tunduv 10,8 miljonit eurot. Võitja esimene emotsioon oli naljaga pooleks, et „kas see võit pidi nüüd nii suur olema“. Rahaga on mehel head plaanid: toetada pere, investeerida ja annetada heategevuseks, vahendab ERR.

See megavõit tõstis troonilt 2016. aasta augustist saati number 1 positsioonil olnud 1,1 miljoni euro suuruse Eurojackpoti võidu. Teisel kohal oleva võidu pilet osteti Jõhvi Selverist. Võidu teeb eriliseks see, et võitja ostis pileti sõbra initsiatiivil ja seetõttu otsustas anda ka pool oma võidust sõbrale. Sama aasta jaanuaris tuli Eestisse esimene miljonieuro võit, taaskord Vikinglottoga ja pileti ostjaks 60ndates tallinlanna.

Kui rääkida kodumaisest Bingo Lotost, siis ka selle suurimat võitu ei pea kaugest minevikust otsima. Seda peamiselt seetõttu, et 2019. aastal tõsteti Bingo Loto piletite hinda, mis omakorda tõstab kiiremini ka jackpotisummat. Kõige rohkem lõikas sellest kasu selle aasta aprillis noor pereema, kes võitis 900 000 € suuruse täismängu jackpoti, kirjutab Delfi.

Suurimad netikasiino võidud Eestis

Ka eestlaste läbi aegade suurim kasiinovõit tuli 2020. aastal. Noor Eesti neiu otsustas selle aasta 8. jaanuaril proovida 20 sendiste panustega oma õnne Hall of Gods slotimängus ning tulemuseks Eestis rekordiline 3,6 miljoni eurone jackpot. Võitja oli mõistagi nii suuri numbreid nähes sõnatu ning esimeseks plaaniks oli osta uus auto. Teadaolevalt on see seni ainus Eestis olev miljonivõit mänguautomaatidel.

Enne seda megavõitu oli suurim kasiinovõit internetis Eestis „kõigest“ 285 000 €. Mõned kuud peale seda tuli Eestisse ka üks tõsiselt suur kasiinovõit. Sel korral ei olnud tegemist küll slotimänguga, vaid ruletiga, mis teeb 1,5 miljoni euro suuruse võidu veel muljetavaldavamaks. Soomlastele jääme rekordvõitude osas veel paraku pika puuga alla, sest 2013. aastal suutis üks mees võita 25 sendise panusega tervelt 17,8 miljonit eurot. Kui soovite ka ise veidi lõbu pärast mängida, kuid ei tea päris täpselt kus, siiskasiinod.net veebileht annab hea ülevaate kõikidest Eestis tegutsevatest kasiinodest.

Kokkuvõttes on hasartmängud siiski õnnemäng ja iga suure võidu korral on ka mitukümmend tuhat inimest, kes ei võida. Seepärast tulekski hasartmänge võtta kui meelelahutust, mitte raha teenimise viisi. Ning kõike tuleb teha mõistuse piires ja mitte panustada rohkem, kui oled võimeline kaotama. Õnneks kohustavad tänapäeva riiklikud seadused netikasiinosid kliente rohkem jälgima ja sätestama kaotuste piiranguid, kuid siiski peaks iga mängija olema võimeline ka ennast ise kontrollima.

Lisas: pistik | Lisatud: 23.09.2020 12:37 | Uuendatud: 23.09.2020 12:37

Vaata lisaks

Täna, 27. oktoobril 2024 on Eestis valdavalt pilves ilm, esineb udu ja uduvihma

Täna, 27. oktoobril 2024 on Eestis valdavalt pilves ilm. Ennelõunal püsib kohati udu ja sajab uduvihma, hilisõhtul jõuab saartele vihmasadu. Puhub lõunakaare tuul 2-8, pärastlõunal tugevneb Lääne-Eestis lõuna- ja edelatuul 5-10, õhtul rannikul puhanguti 15, saarte läänerannikul kuni 18 m/s. Õhutemperatuur on 9..12°C.

Täna, 26. oktoobril 2024 on Eestis pilves ilm, mitmel pool sajab vihma

Täna, 26. oktoobril 2024 on Eestis pilves ilm. Mitmel pool sajab vihma. Õhtul tekib kohati udu. Puhub lõunakaare tuul, pärastlõunal pöördub saartel läände ja loodesse 2-8 m/s. Õhutemperatuur on 7..12°C.

Pay N Play – üks hasartmängumaailma suurimaid innovatsioone

Kõik, kes on viimase 5 aasta jooksul hoidnud kätt hasartmängumaailma pulsil või külastanud mõnda uut veebikasiinot, on avastanud midagi täiesti uuenduslikku: Pay N Play kasiinod, mida kutsutakse ka kontovabadeks või kiirkasiinodeks.

Täna, 25. oktoobril 2024 on Eestis pilves selgimistega ilm, sajab vähest vihma

Täna, 25. oktoobril 2024 on Eestis pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest vihma. Puhub lääne- ja edelatuul 3-9, rannikul 5-11, puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on 10..13°C.

Sünnipäeva e-kaardid

Saada tervitused digitaalselt e-kaardiga nii kaugele kui lähedale ja tee kõik rõõmsaks!

Teine Maailmasõda | Tihend | Silver | Motokross Online | EYTK | Vormel-1.ee | Ralliportaal.ee | WordPressi uudised ja õpetused