Tänahommikune, 31. mai seis - lisandus 4 positiivset koroonaviiruse testi, suri 1 inimene

Kommenteeri - Tänahommikune, 31. mai seis - lisandus 4 positiivset koroonaviiruse testi, suri 1 inimene

Tänahommikune, 31. mai seis - lisandus 4 positiivset koroonaviiruse testi, suri 1 inimene

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 694 haigust COVID-19 põhjustava SARS-CoV-2 viiruse esmast testi, millest 0,6 protsenti ehk 4 inimese testi tulemus osutus positiivseks.

Vaata ka: Koroonaviiruse üldinfo ja Koroonaviiruse kaart ja statistika

Rahvastikuregistri andmetel oli kõigil neljal juhul tegemist Harjumaal elava inimesega, kolme positiivse testitulemuse saanu elukoht on rahvastikuregistri andmetel Tallinna.

Vaata ka: Eesti maakondade koroonakaart 31. mai seisuga

31. mai hommikuse seisuga vajab Eestis koroonaviiruse tõttu haiglaravi 25 inimest, juhitaval hingamisel pole ühtegi patsienti. Ööpäeva jooksul uusi haigusjuhtumeid ei avatud, Pärnu haiglas suri koroonaviirusesse nakatunud 83-aastane naine. Kokku on Eestis koroonaviirus nõudnud 68 inimese elu.

 Tänaseks on haiglast koju saadetud 334 inimest ning lõpetatud 346 haigusjuhtumit.

Tänase seisuga on tervenenud 1624 inimest. Neist 1257 inimese haigusjuhtum on lõpetatud (77,4%), 367 inimese puhul (22,6%) on positiivsest testist möödunud rohkem kui 28 päeva ja inimene ei viibi haiglaravil.

Positiivsete testide arv päevade kaupa, 31. mai 2020 seisuga

Eestis on kokku tehtud enam kui 83 tuhat esmast testi, nendest 1 869 ehk 2,2 protsenti on olnud SARS-CoV-2 viiruse suhtes positiivsed.

Terviseamet tuletab meelde, et hoolimata eriolukorra lõppemisest tuleb haigust COVID-19 põhjustava koroonaviiruse SARS-CoV-2 leviku vältimiseks endiselt nii hoolikalt käsi pesta, haigena koju jääda kui kaaskodanikele piisavalt hingamisruumi jätta. Koroonaviirus levib nakkuslikult inimeselt tervele eelkõige lähikontakti teel. Lähikontaktiks loetakse olukorda, kus inimesed on 15 minuti vältel teineteisele lähemal kui 2 meetrit.

COVID-19 on piisknakkushaigus, mida põhjustab aevastamisel ja köhimisel inimeselt inimesele ning saastunud pindade ja pesemata käte kaudu leviv SARS-CoV-2 viirus.

Lisas: pistik | Lisatud: 31.05.2020 10:36 | Uuendatud: 31.05.2020 10:36

Kommenteeri

BB-kood:


Smailid:
RõõmusNäitab keeltNaljakasKuriKurb
Nimi:

E-mail:

Kommentaar:


Vaata lisaks

Täna, 25. aprillil 2024 on Eestis pilves ja vihmane ilm, kohati võib sekka tulla lörtsi

Täna, 25. aprillil on Eestis pilves ja vihmane ilm, kohati võib sekka tulla lörtsi. Õhtu poole sajud harvenevad ning Kirde- ja Põhja-Eestis tekib udu. Puhub idakaare tuul 4-10, põhjarannikul kirdetuul 8-12, puhanguti kuni 17 m/s, pärastlõunal lõuna poolt alates tuul järk-järgult nõrgeneb ja pöördub õhtuks mandril edelasse, saartel põhjakaarde 3-9 m/s. Õhutemperatuur on 2..7, Kagu-Eestis kuni 9°C.

Välisriigi maksupoliitika välismaa online kasiinodes

Eestis tegutsevad kasiinod omavad vajalikke litsentse Maksu- ja Tolliametilt, kes peab nende üle ka järelvalvet. Eestis on hasartmängude mängimine võib-olla mõnevõrra tulusam, kui mõnel pool mujal, kuna hasartmängudest saadud võitude pealt Eestis makse maksma ei pea. Seda muidugi juhul, kui tegemist on Eesti kasiinoga, kellel on EMTA litsents.

Täna, 24 . aprillil 2024 on Eestis pilves selgimistega ilm, kohati sajab hoovihma

Täna, 24 . aprillil on Eestis pilves selgimistega ilm. Kohati võib sadada hoovihma. Puhub lõunakaare tuul 3-8, puhanguti kuni 11 m/s, õhtuks pöördub idakaarde ja nõrgeneb sisemaal ajutiselt 1-7 m/s. Õhutemperatuur on 4..10°C.

Maitsestatud närimistubaka maailmas navigeerimine: Ekspertnõuanded ja valikud

Navigeerimine maitsestatud närimistubaka maailmas nõuab arusaamist nii toote ajaloost kui ka tervisemõjudest. Närimistubakas, mille ajalugu ulatub põlisameeriklasteni, on üks vanimaid tubakatoodete tarbimise viise. Tänapäeval on see laialdaselt levinud mitmes kultuuris, kus seda peetakse tihti suitsetamisele ohutumaks alternatiiviks. Maitsestamiseks kasutatakse erinevaid aineid, nagu puuviljade vesileotised, mesi ja vürtsid, mille eesmärk on sageli varjata tubaka loomupärast maitset ja muuta toode tarbijale meeldivamaks.

Mängi online mänge

Kaardimängud, puzzled, mahjong, võidusõit ja palju muud meelelahutust nii suurtele kui väikestele poistele ja tüdrukutele

Sünnipäeva e-kaardid

Saada tervitused digitaalselt e-kaardiga nii kaugele kui lähedale ja tee kõik rõõmsaks!

Sünnipäeva luuletused

Otsid luuletust või salmi, et see lisada kaardile, siit leiad kindlasti sobiva!

Teine Maailmasõda | Tihend | Silver | Motokross Online | EYTK | Vormel-1.ee | Ralliportaal.ee | WordPressi uudised ja õpetused