Muljed Age of Empires III kohta

Age of Empires III
Post Reply
Pistik
Ülemjuhataja
Twitter: emolmesser

Muljed Age of Empires III kohta

Post by Pistik »

Kõik kes on Age of Empires III test versiooni proovinud võiks muljeid avaldada siin, mis meeldis, mis mitte, mis võiks teisiti olla. Ise pole veel saanud proovida vastava riistavara puudumise tõttu.
Last edited by Pistik on Sunday, 02 October 2005, 17:29, edited 3 times in total.
makser

Post by makser »

põhimõtteliselt võiks mingi team-i mängu teha kes huvitatud on... msn on makser16@hotmail.com
2 vs 2 näitex
Guest

Post by Guest »

lahe mäng mu meelest
aga probleem salvestatud mängudega.. ei saa neid edasi mängida, kuna paus ei taha kuidagi maha tulla :?
teab sest keegi midagi??
Priva

Post by Priva »

Kas keegi teab kust seda tõmmata?
Pistik
Ülemjuhataja

Post by Pistik »

Allalaadimine | Age of Empires info
Last edited by Pistik on Friday, 21 October 2005, 19:25, edited 1 time in total.
lible

Post by lible »

Olen suur AOE austaja. Kuigi ise pole veel mängu proovinud, tundub screenshots'ide pealt liigagi hea :D
Esimesel võimalusel muretsen :wink:
TTmina

Post by TTmina »

Anonymous wrote:lahe mäng mu meelest
aga probleem salvestatud mängudega.. ei saa neid edasi mängida, kuna paus ei taha kuidagi maha tulla :?
teab sest keegi midagi??

Klavejaturi peal on selline nupp nagu (pause Break) sellega saab maha pausi.
[/quote]
rix579
Uus kasutaja

Re: Muljed Age of Empires III kohta

Post by rix579 »

Olen AOE ja üldse strateegiamängude suur austaja ja miks mitte jagada kogemusi ja tõesti mängida mõned mängud. Olen igati poolt ja kui keegi tahab siis mail, mida enim kasutan on suikriho@gmail.com ja Msn(Pole just tihedlt sees on suikriho@hotmail.com. Skype riho.suik Mängime!!!!
rix579
Uus kasutaja

Re:

Post by rix579 »

Priva wrote:Kas keegi teab kust seda tõmmata?
ma küll seda mängu pole sealt tõmmanud, aga minu meelest tõmbamine edeneb kõige paremini Ares-es. tõmbasin sealt selle vana Empire earthi. Ostsin eelnevalt küll ka plaadi aga see ei hakkanud mul vistaga mängima ja tõmmatud mäng mängib hästi. Üldse soovitan ares-t, filme uusi tõmban paari tunniga.
Olavi
Tarkvara Spetsialist
Tarkvara Spetsialist

Post by Olavi »

teeme nii et ei jaga tõmbamiskohti ega räägi sellel teemal, kui on tarvis jagage msne, ja jutustage seal palju vaja 8)
Kui leiate vigu ,andke teada: https://www.pistik.net/foorum/viewtopic.php?f=60&t=715
Pistik.net Meeskond!
R.M2ger
Uus kasutaja

Post by R.M2ger »

Sai kunagi mäng ostetud ja ei kahetse :). Kas keegi veel pelab seda, võiks online-game teha?
Pistik
Ülemjuhataja

Post by Pistik »

Ma täiesti võõrdunud sellest :)
Post Reply