Mis on cashback?

Mis on cashback?

Mis on cashback?

Tänu maailma kiirele globaliseerumisele on inimestele pakutavate teenuste ja kauba valiku hulk suurem kui ei kunagi varem. Kauplejad mõistsid peagi - selleks, et ellu jääda ja konkurentsis püsida tuleb oma toode või pakutav teenus muuta kättesaadavaks võimalikult suurele hulgale inimestele.

Kauplejad, kes tegutsesid näiteks väiksemal turul nägid globaliseerumisega kaasnevat ka suurepärast potensiaali laieneda. Ja peagi kolis kogu kaubandus üle interneti avarustesse, kus rõõmsalt edasi konkureeriti ilma riikide piire ja vahemaid tundmata. Sellest tulenevalt võib iga inimene oste teha seal kus ta parajasti ise soovib kasvõi Abu Dhabis ja seda kõike tegelikult kodust lahkumata. Inimeste võimalused ostlemiseks on muutunud tunduvalt mugavamaks. Tellitud kauba saab näiteks Euroopa piires üsna kiiresti kätte, tarneajad varieeruvad 3-8 tööpäeva piires, sõltuvalt riigist. Samuti on veebikaubamajades ostlemisel tagatud kliendi ohutus ning ebasobiva või defektse kauba tagastamine on tehtud ülimalt lihtsaks. Samuti pakuvad paljud kaubamajad suurepäraseid kampaaniaid, sooduskoode liitumisel ja erinevaid promokoode koostöös influenceritega jne. Kõik need tingimused on soodustanud kaupade ja teenuste tarbimist varasemast veelgi suuremal määral. Toimub meeletu ostlemine aga kuidas oleks inimesel võimalik lisaks pidevale raha kulutamisele ka veidi raha teenida?

Hoolimata sellest, et miljonid kliendid üle Euroopa on cashbacki pakutavaid võimalusi ostlemisel raha tagasi saada juba aastaid kasutanud, siis Eestis oli mõned aastad tagasi cashbacki kasutamise võimalus veel üsna vähe tuntud ja sellise teenuse pakkujaid turul ei tegutsenud. Euroopas on selliseid teenusepakkujaid mitmeid, kuid kuna lehekülgede sisu on võõrkeelne, siis on registreerimine ja teiste tingimustega tutvumine juba pikem ja raskem protsess, mistõttu ei soovi seda paljud ka kasutada. Viimase paari aasta jooksul on cashback teenus muutunud ka Eestis palju populaarsemaks ja tänu sellele on tekkinud ka kohalikud teenusepakkujad, kelle kaudu on mugav ja turvaline teha internet ostud soovitud kaupleja juures ning saada seejuures mingi osa raha tagasi. Väga kiiret ja lihtsasti kasutatavat cashback teenust pakub selleks Cashback24.ee, kus kasutajaks registreerimine võtab tõesti aega alla paari minuti ja edasi jääb üle vaid ostlemist nautida ning hiljem on võimalik ostudelt kogunenud summa kiirelt ja mugavalt isiklikule kontole välja maksta. Selle teenusepakkuja puhul on suureks eeliseks ka mobiilirakenduse olemasolu, mis suurendab kasutajamugavust veelgi.

Soovist lisaks kulutamisele ka teenida on erinevate kaubamajade seas tulnud välja ka teenusepakkujad, kes pakuvad inimestele võimalust ostlemise ajal lisaks raha kulutamisele ka raha säästa. Üheks teenuse vormiks, mida inimesed ostmisel raha säästmiseks kasutada saavad on cashback. Cashback tähendab otse tõlgituna raha tagasi ja seda cashback tegelikult ka sisuliselt tähendab. Cashback on internetis erinevaid kaupu ja teenuseid pakkuvate ettevõtete seas kiiresti kasvav trend, millel on üle kogu Euroopa üle 8 miljoni kasutaja. Cashback teenus pakub kasutajatele suurepärast võimalust erinevates veebipoodides ja teenusepakkujate juures tehtud ostudelt saada mingi osa kulutatud rahast tagasi. Teenuse kasutamine on inimeste jaoks muudetud ülimalt lihtsaks ja meeldivaks. Cashback teenuse kasutamisega alustamine on lihtne niisama lihtne nagu 1-2-3. Teenuse kasutamiseks tuleb ennast loomulikult registreerida, see protsess on mugav ja kiire. Seejärel on võimalik jätkata ostude tegemist soovitud kaubamajas, kes teeb koostööd cashback teenuse pakkujaga. Peale ostu sooritamist arvestatakse ostusummalt tagasi vastav cashbacki summa, mis laekub kliendi cashback kontole. Kui cashbacki on kogunenud piisavalt suur summa, on võimalik sooritada väljamakse juba inimese isiklikule pangakontole.

Lisas: pistik | Lisatud: 08.01.2021 16:53 | Uuendatud: 08.01.2021 16:53

Vaata lisaks

Täna, 27. oktoobril 2024 on Eestis valdavalt pilves ilm, esineb udu ja uduvihma

Täna, 27. oktoobril 2024 on Eestis valdavalt pilves ilm. Ennelõunal püsib kohati udu ja sajab uduvihma, hilisõhtul jõuab saartele vihmasadu. Puhub lõunakaare tuul 2-8, pärastlõunal tugevneb Lääne-Eestis lõuna- ja edelatuul 5-10, õhtul rannikul puhanguti 15, saarte läänerannikul kuni 18 m/s. Õhutemperatuur on 9..12°C.

Täna, 26. oktoobril 2024 on Eestis pilves ilm, mitmel pool sajab vihma

Täna, 26. oktoobril 2024 on Eestis pilves ilm. Mitmel pool sajab vihma. Õhtul tekib kohati udu. Puhub lõunakaare tuul, pärastlõunal pöördub saartel läände ja loodesse 2-8 m/s. Õhutemperatuur on 7..12°C.

Pay N Play – üks hasartmängumaailma suurimaid innovatsioone

Kõik, kes on viimase 5 aasta jooksul hoidnud kätt hasartmängumaailma pulsil või külastanud mõnda uut veebikasiinot, on avastanud midagi täiesti uuenduslikku: Pay N Play kasiinod, mida kutsutakse ka kontovabadeks või kiirkasiinodeks.

Täna, 25. oktoobril 2024 on Eestis pilves selgimistega ilm, sajab vähest vihma

Täna, 25. oktoobril 2024 on Eestis pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest vihma. Puhub lääne- ja edelatuul 3-9, rannikul 5-11, puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on 10..13°C.

Sünnipäeva e-kaardid

Saada tervitused digitaalselt e-kaardiga nii kaugele kui lähedale ja tee kõik rõõmsaks!

Teine Maailmasõda | Tihend | Silver | Motokross Online | EYTK | Vormel-1.ee | Ralliportaal.ee | WordPressi uudised ja õpetused