Koroonaviirus Eestis, 31. detsember 2021: haiglas on 233 patsienti

Kommenteeri - Koroonaviirus Eestis, 31. detsember 2021: haiglas on 233 patsienti

Koroonaviirus Eestis, 31. detsember 2021: haiglas on 233 patsienti

31. detsembri hommikuse seisuga on haiglas 233 koroonaviirusega nakatunud patsienti. Neist 165 vajab haiglaravi raskeloomulise COVID-19 tõttu, nendest omakorda 136 ehk 82,4% on vaktsineerimata ja 29 ehk 17,6% on lõpetatud vaktsineerimiskuuriga.

Vaata ka: Koroonaviirus maailmas ja Eesti koroonaviiruse kaart ja statistika

Ööpäeva jooksul avati haiglates 33 uut haigusjuhtu. Suri neli koroonaviirusega nakatunud inimest, kolm olid vaktsineerimata ja ühe andmed on täpsustamisel: 72-aastane naine, 78-aastane naine, 81-aastased mees ja naine.

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti 7653 testitulemust, millest 1074 osutus positiivseks. Positiivse testi saanutest oli 542 vaktsineerimata ja 532 lõpetatud vaktsineerimiskuuriga.

Ööpäeva jooksul manustati 4223 vaktsiinidoosi, neist uusi vaktsineerimisi alustati 588. Tänahommikuse seisuga on lisa- või tõhustusdoosi saanud 290 383 inimest. Kogu Eesti elanikkonna hõlmatus kahe vaktsiinidoosiga on 61,4%.


Teema: Vaktsineerimine, Koroonaviirus

Lisas: pistik | Lisatud: 31.12.2021 15:47

Kommenteeri

BB-kood:


Smailid:
RõõmusNäitab keeltNaljakasKuriKurb
Nimi:

E-mail:

Kommentaar:


Vaata lisaks

Täna, 29. märtsil on Eestis pilves selgimistega ilm, sajab vihma

Täna, 29. märtsil on Eestis pilves selgimistega ilm. Sajab vihma. Hommikul on rannikul paiguti udu. Õhtu poole Edela-Eestis pilvisus hõreneb ja sajuvõimalus väheneb. Tuul pöördub kõikjal edelasse ja tugevneb 4-10, puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on 4..9, Kirde-Eestis kuni 12°C.

Ilm täna, 28. märtsil on Eestis vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta

Ilm täna, 28. märtsil on Eestis vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta. Puhub kagu- ja idatuul 4-10, puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur on 8..14, rannikul kohati kuni 5°C.

Puugirihm kassile

Kui vanasti ei kardetud üldse puuke, siis viimastel aastatel on üha enam räägitud nii borrelioosist kui ka entsefaliidist ning nendega kaasnevatest tagajärgedest. Puugid võivad liikvel olla juba varakevadel (kui pole väga külm talv olnud), mistõttu me ei pruugi isegi veel aimata, et ilma soojenemisel üle 7 kraadi, võib looduses juba massiliselt puuke leiduda.

Õhu puhastamine loob kõigile tervisliku sisekliima

Kui päike välja piilub ja termomeetri näidud tõusevad, kogevad paljud meist õhus leiduva saaste tõttu tekkivaid hingamisraskuseid. Ebameeldivuste vältimiseks on väga oluline hoolitseda siseõhu puhtuse ja kvaliteedi eest, eriti juhul, kui peres on ka lapsi.

Mängi online mänge

Kaardimängud, puzzled, mahjong, võidusõit ja palju muud meelelahutust nii suurtele kui väikestele poistele ja tüdrukutele

Sünnipäeva e-kaardid

Saada tervitused digitaalselt e-kaardiga nii kaugele kui lähedale ja tee kõik rõõmsaks!

Sünnipäeva luuletused

Otsid luuletust või salmi, et see lisada kaardile, siit leiad kindlasti sobiva!

Teine Maailmasõda | Tihend | Silver | Motokross Online | EYTK | Vormel-1.ee | Ralliportaal.ee | WordPressi uudised ja õpetused