Spordiuudised Eestist ja mujalt maailmast - leht 10

Ja nüüd ta algab - Tour de Ski 2011/12

Ja nüüd ta algab - Tour de Ski 2011/12
2011/12 murdmasuusatamise hooaja suurimale võistlusele Tour de Ski'le antakse täna avapauk. Saksamaal Oberhof'is võisteldakse täna proloogis, naised läbivad 2.5km ja mehed 3.75km vabatehnikas.

Ajakava


Järgneval kahel nädalal võisteldakse üheksal korral, niipalju starte on nii naistel kui ka meestel. Kavas proloog, sprindid, eraldistardid, tagaajamine ja massstardid ja seda nii vaba- kui ka klassikatehnikas.
Neljal korral tuleb võistlustulle asuda Saksamaa pinnal - 2 korda Oberhof'is ja 2 korda Oberstdorf'is. Itaalias kavas viis starti, 2 korda Toblach'is, korra Cortina's ja 2 korda Val di Fiemme's.

Vaata ka Tour de Ski 2011/12 ajakava


Kes on favoriidid?


Naiste arvestuses pole vist kellelgi sellel hooajal Marit Bjoergen'ile vastu panna ning norralanna võtab järjekordse võidu.
Meeste seas läheb aga arvatavasti pisut tasavägisemaks heitluseks. Petter Northug'ile hngavad tihedalt kuklasse Dario Cologna ja Lukas Bauer.

Marit Bjoergen
Marit Bjoergen järjekordset võitu tähistamas


Eestlased


Eestit esindab tänavu üheksa suusatajat: meestest Peeter Kümmel, Timo Simonlatser, Kein Einaste, Aivar Rehemaa, Algo Kärp, Karel Tammjärv ja Eeri Vahtra ning naistest Triin Ojaste ja Tatjana Mannima.


Kuidas jälgida?


Käesoleval hooajal ETV suurt suusapidu üle ei kanna ning seetõttu tasub otsepildi jälgimiseks kiigata Pistiku Facebooki lehele, Pistik Sport Twitteri lehele ja siia samasse Pistik Sport lehele.
Lisas: pistik | Lisatud: 29.12.2011 09:45

Tour de Ski 2011/12 - kes jäävad kõrvale?

Tour de Ski 2011/12 - kes jäävad kõrvale?
Nagu alati on ka seekord suuri nimesid kes selleaastaselt suurimalt murdmasuusavõistluselt kõrvale jääma peavad erinevate terviseprobleemide tõttu.

Kes jäävad kõrvale?


Norralastest peavad kõrvale astuma Vibeke Skofterud ja Martin Johnsrud Sundby. Rooslastest ei saa kaasa teha Anders Södergen ja Calle Halfvarsson, hea uudisena on stardis aga Charlotte Kalla, saab näha mis jälje on jätnud hiljuti läbipõetud haigus.

Tour de Ski 2011/12 - kes jäävad kõrvale?
Lisas: pistik | Lisatud: 28.12.2011 16:53

Pistik Sport alustab

Pistik Sport alustab
Pistikusse lisandus järjekordne alamsait. Sedakorda jällegi sporditeemaline, kui varasemalt on alajaotused omale saanud Jalgpall, Vormel 1, Motokross ja Ralli siis nüüd on kord kõige muu käes mis neist üle jääb - Sport.

Eelseisvad suuremad võistlused mis kajastamist leiavad Pistik Spordis


› Tour de Ski 2011/12


Kindlasti vaata mida sporditeemalist on pakkuda Spordihai.ee e-poel >
Lisas: pistik | Lisatud: 28.12.2011 16:14
<1 ... 8910

Vaata lisaks

Pay N Play – üks hasartmängumaailma suurimaid innovatsioone

Kõik, kes on viimase 5 aasta jooksul hoidnud kätt hasartmängumaailma pulsil või külastanud mõnda uut veebikasiinot, on avastanud midagi täiesti uuenduslikku: Pay N Play kasiinod, mida kutsutakse ka kontovabadeks või kiirkasiinodeks.

Täna, 25. oktoobril 2024 on Eestis pilves selgimistega ilm, sajab vähest vihma

Täna, 25. oktoobril 2024 on Eestis pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest vihma. Puhub lääne- ja edelatuul 3-9, rannikul 5-11, puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on 10..13°C.

Kuidas valida õige online kasiino: arvesta nende võtmepunktidega

2024. aasta seisuga on Eestis registreeritud üle 35 seadusliku hasartmängukorraldaja, kes kokku omavad rohkem kui 130 erinevat hasartmängulehte. Sellise valiku seas on keeruline orienteeruda isegi kogenud mängijatel.

Täna, 24. oktoobril 2024 on Eestis vahelduva pilvisusega sajuta ilm

Täna, 24. oktoobril 2024 on Eestis vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub lääne- ja loodetuul 4-10, puhanguti kuni 15 m/s, õhtu poole läänekaare tuul veidi nõrgeneb. Õhutemperatuur on 10..14°C.

Sünnipäeva e-kaardid

Saada tervitused digitaalselt e-kaardiga nii kaugele kui lähedale ja tee kõik rõõmsaks!

Sünnipäeva luuletused

Otsid luuletust või salmi, et see lisada kaardile, siit leiad kindlasti sobiva!

Teine Maailmasõda | Tihend | Silver | Motokross Online | EYTK | Vormel-1.ee | Ralliportaal.ee | WordPressi uudised ja õpetused