Portugalis võitis Hamilton

Portugalis võitis Hamilton

Portugalis võitis Hamilton

Vormel-1 Portugali GP võitis Lewis Hamilton, võistlus pakkus rohkelt möödasõite ja põnevust.

Võitlus algas Mercedeste juhtimisel - Valtteri Bottas ees ja Hamilton tema järel, oma koha kaotas neljandalt kohalt alustanud Sergio Perez (Red Bull) Carlos Sainzile (Ferrari) ning viiendalt kohalt alustanud Esteban Ocon (Alpine) Lando Norrisele (McLaren).
Esimese ringi lõpus lõhkus Kimi Räikkönen (Alfa Romeo) oma masina esitiiva ning sõitis rajakõrvale, rajale kutsuti turvaauto, soomlase masina ning maha jäänud masinadetailide eemaldamiseks.
Turvaauto rajaltlahkumise järel ründas Verstappen Hamiltoni ning möödus viimaset. Norris sai mööda Sainizist ja Perezist, Sainzist möödus ka Perez.

Võistluse jätkudes leidis aga oma sõidurütmi Hamilton kes sõitis järjest kiireimaid ringe ning boksipeatuste järel tõusis mööda Max Verstappenist (Red Bull) ning siis möödus võistluse käigus ka meeskonnakaaslasest Bottasest.

Järgmine võistlus,  sõidetakse juba uue nädala lõpul kui kavas on hooaja neljas etapp - Hispaania GP


Seotud võistlus

Lisas: pistik | Lisatud: 03.05.2021 15:43 | Uuendatud: 03.05.2021 15:43

Portugali GP 2021 sõit TOP 10

SõitjaMeeskondAeg
1.Lewis HamiltonSuurbritanniaMercedes1:34:31.421
2.Max VerstappenHollandRed Bull+ 29.148
3.Valtteri BottasSoomeMercedes+ 33.530
4.Sergio PerezMehhikoRed Bull+ 39.735
5.Lando NorrisSuurbritanniaMcLaren+ 51.369
6.Charles LeclercMonacoFerrari+ 55.781
7.Esteban OconPrantsusmaaAlpine+ 1:03.749
8.Fernando AlonsoHispaaniaAlpine+ 1:04.808
9.Daniel RicciardoAustraaliaMcLaren+ 1:15.369
10.Pierre GaslyPrantsusmaaAlphaTauri+ 76.463

Seotud uudised

Seotud videod


Vaata lisaks

Välisriigi maksupoliitika välismaa online kasiinodes

Eestis tegutsevad kasiinod omavad vajalikke litsentse Maksu- ja Tolliametilt, kes peab nende üle ka järelvalvet. Eestis on hasartmängude mängimine võib-olla mõnevõrra tulusam, kui mõnel pool mujal, kuna hasartmängudest saadud võitude pealt Eestis makse maksma ei pea. Seda muidugi juhul, kui tegemist on Eesti kasiinoga, kellel on EMTA litsents.

Täna, 24 . aprillil 2024 on Eestis pilves selgimistega ilm, kohati sajab hoovihma

Täna, 24 . aprillil on Eestis pilves selgimistega ilm. Kohati võib sadada hoovihma. Puhub lõunakaare tuul 3-8, puhanguti kuni 11 m/s, õhtuks pöördub idakaarde ja nõrgeneb sisemaal ajutiselt 1-7 m/s. Õhutemperatuur on 4..10°C.

Maitsestatud närimistubaka maailmas navigeerimine: Ekspertnõuanded ja valikud

Navigeerimine maitsestatud närimistubaka maailmas nõuab arusaamist nii toote ajaloost kui ka tervisemõjudest. Närimistubakas, mille ajalugu ulatub põlisameeriklasteni, on üks vanimaid tubakatoodete tarbimise viise. Tänapäeval on see laialdaselt levinud mitmes kultuuris, kus seda peetakse tihti suitsetamisele ohutumaks alternatiiviks. Maitsestamiseks kasutatakse erinevaid aineid, nagu puuviljade vesileotised, mesi ja vürtsid, mille eesmärk on sageli varjata tubaka loomupärast maitset ja muuta toode tarbijale meeldivamaks.

Täna, 23. aprillil 2024 on Eestis pilves ilm, sajab lörtsi, lund ja vihma

Täna, 23. aprillil on Eestis pilves ilm. Ajuti sajab lörtsi, lund, sekka ka vihma, võib tuisata. Õhtu poole sadu harveneb ja Lääne-Eestis tekib pilvkattesse ka selgemaid laike. Puhub lääne- ja edelatuul 4-9, puhanguti 13, rannikul 5-11, puhanguti kuni 16 m/s. Õhutemperatuur on 0..+4°C.

Mängi online mänge

Kaardimängud, puzzled, mahjong, võidusõit ja palju muud meelelahutust nii suurtele kui väikestele poistele ja tüdrukutele

Sünnipäeva e-kaardid

Saada tervitused digitaalselt e-kaardiga nii kaugele kui lähedale ja tee kõik rõõmsaks!

Sünnipäeva luuletused

Otsid luuletust või salmi, et see lisada kaardile, siit leiad kindlasti sobiva!

Teine Maailmasõda | Tihend | Silver | Motokross Online | EYTK | Vormel-1.ee | Ralliportaal.ee | WordPressi uudised ja õpetused