Verstappen võitis Brasiilias, Hamilton sai karistada ja langes poodiumikohalt

Kommenteeri - Verstappen võitis Brasiilias, Hamilton sai karistada ja langes poodiumikohalt

Verstappen võitis Brasiilias, Hamilton sai karistada ja langes poodiumikohalt

Max Verstappen (Red Bull) võitis Brasiilias, Lewis Hamilton (Mercedes) kes lõpetas sõidu kolmandal kohal sai pärast sõitu langetatud kohtunike otsusega karistada ja langes poodiumikohalt.

Sõitu esikohalt alustanud Verstappen (loe ka: Verstappen alustab Brasiilia võistlust esikohalt) näitas kogu sõidu ülemvõimu. Esimese boksipeatuse järel langes ta Mercedese poolt Hamiltonile pakutud parema rehvitaktika tõttu küll paariks ringiks briti seljataha kuid üsna pea mõõdus Hamiltonist.

Sõidu lõpuosas külvas segadust esialgu tehnilistel põhjustel rajaäärde jäänud Valtteri Bottase (Mercedes) masin ning mõned ringid hiljem Ferraride omavaheline võitlus mis lõppes mõlema katkestamisega pärast kokkupõrget. Rajale tulnud turvaauto tõttu kadusid sõitjate vahelised vahed ja sõidu viimased ringid osutusid ülipõnevateks.

Veel viimaste ringide eel pöördus teisel kohal sõitnud Hamilton aga boksi, et konkurendid boksi ei rehve vahetama ei läinud siis langes ta neljandale kohale ning viimasel ringil ründas britt enda ees sõitnud Red Bulli kolmikut, kiiresti õnnestus tal mööduda kolmandal kohal sõitnud Pierre Gasly-ist (Toro Rosso) kuid ebaõnnestunud mõõdasõidukatse teisel kohal sõitnud Alexander Albon-ist (Red Bull) lõppes kontaktiga masinate vahel ning mõlemad kaotasid kohti konkurentidele.

Hamilton lõpetas sõidu küll kolmandana kuid pärast sõitu kohtunike otsusega määratud 5 trahvisekundit kokkupõrke põhjustamise eest Alboniga  kukutasid briti seitsmendaks. Kolmanda kohas sai Carlos Sainz (McLaren).

Vaata ka MM-punktiseis pärast Brasiilia etappi.

Hooaja viimane etapp sõidetakse kahe nädala pärast kui mõõtu võetakse Araabia Ühendemiraatide GP-l.


Seotud võistlus

Lisas: pistik | Lisatud: 18.11.2019 23:13 | Uuendatud: 18.11.2019 23:13

Brasiilia GP 2019 sõit TOP 10

SõitjaMeeskondAeg
1.Max VerstappenHollandRed Bull1:33:14.678
2.Pierre GaslyPrantsusmaaToro Rosso+ 6.077
3.Carlos SainzHispaaniaMcLaren+ 8.896
4.Kimi RäikkönenSoomeAlfa Romeo+ 9.452
5.Antonio GiovinazziItaaliaAlfa Romeo+ 10.201
6.Daniel RicciardoAustraaliaRenault+ 10.541
7.Lewis HamiltonSuurbritanniaMercedes+ 11.139
8.Lando NorrisSuurbritanniaMcLaren+ 11.204
9.Sergio PerezMehhikoRacing Point+ 11.529
10.Daniil KvyatVenemaaToro Rosso+ 11.931

Kommenteeri

BB-kood:


Smailid:
RõõmusNäitab keeltNaljakasKuriKurb
Nimi:

E-mail:

Kommentaar:

Seotud uudised

Seotud videod


Vaata lisaks

Täna, 18. märtsil 2024 on Põhja-Eestis on muutliku pilvisusega sajuta ilm

Täna, 18. märtsil on Põhja-Eestis on muutliku pilvisusega sajuta ilm. Lõuna pool on pilves üksikute selgimistega ilm ja ennelõunal sajab mitmel pool lund. Puhub kirde- ja idatuul 5-11, põhjarannikul puhanguti kuni 16 m/s, õhtuks vaibub. Õhutemperatuur on -1..+4°C.

Täna, 17. märtsil 2024 on Eestis pilves ilm, sajab lörtsi ja lund, Lõuna-Eestis ka vihma

Täna, 17. märtsil on Eestis pilves ilm. Sajab lörtsi ja lund, Lõuna-Eestis ka vihma, põhja poolt alates läheb sadu kõikjal üle lumeks, tuiskab. Tihedam on lumesadu ja tuisk Põhja-Eestis. Õhtul sadu Lääne-Eestis hõreneb. Ennelõunal on paiguti udu. Tuul pöördub kõikjal järk-järgult kirdesse ja põhja ning tugevneb 5-11, puhanguti kuni 17, saartel ja rannikul 11-17, puhanguti kuni 23 m/s. Õhutemperatuur on ennelõunal Põhja-Eestis -1..+3, Lõuna-Eestis +3..+8, õhtuks langeb 0..-3°C-ni. Teed muutuvad libedaks!

Ilm täna, 16. märtsil 2024 on Eestis pilves, sajab vihma

Täna, 16. märtsil on Eestis pilves ilm. Aeg-ajalt sajab vihma. Kohati võib olla udu. Puhub lõunakaare tuul 3-9, puhanguti kuni 13 m/s. Õhutemperatuur on 6..10, tuulele avatud rannikul 3..5°C.

2024. aasta Premium liigat juhib teise vooru järel Levadia

2024. aasta Premium liigat juhib teise vooru järel Tallinna FCI Levadia

Mängi online mänge

Kaardimängud, puzzled, mahjong, võidusõit ja palju muud meelelahutust nii suurtele kui väikestele poistele ja tüdrukutele

Sünnipäeva e-kaardid

Saada tervitused digitaalselt e-kaardiga nii kaugele kui lähedale ja tee kõik rõõmsaks!

Sünnipäeva luuletused

Otsid luuletust või salmi, et see lisada kaardile, siit leiad kindlasti sobiva!

Teine Maailmasõda | Tihend | Silver | Motokross Online | EYTK | Vormel-1.ee | Ralliportaal.ee | WordPressi uudised ja õpetused